Tyylikkäät valaisimet ja huonekalut Karjaalta 

Tule tutustumaan

Jo yli 40 vuotta toimineesta Karjaan Mööbeli / Karjaan Varastomyynnin liikkeestä löydät tyylikkäät valaisimet. Maahantuomme italialaisia valaisimia, joiden toimitusaika on noin 3–4 viikkoa tilauksesta. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös huonekaluja ja sisustustuotteita sekä lahjatavaroita – kodin tekstiilejä unohtamatta.

 

Meiltä saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä toiveidesi mukaiset huonekalut, olipa etsimäsi tyyli sitten perinteinen tai moderni. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella!

Valikoimamme huonekalut sopivat erinomaisesti niin kodin kuin yrityksenkin tiloihin ja sisustukseen. Ne ovat laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettuja ja niiden muotoilussa näkyy vankan ammattilaisen kädenjälki. Ostaessasi huonekalut meiltä, voit olla varma siitä, että käytät niitä vielä vuosien päästä. 

 

Annamme mielellämme lisätietoja myymiemme pöytien, sohvien ja nojatuolien ominaisuuksista ja autamme sinua käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivien huonekalujen valinnassa. 

Kauniilla valaisimilla yksilöllisiä sisustusratkaisuja

Myymme seuraavien merkkien valaisimia:

 

 Eglo

 Sessak

 Virvatulivalaisimet

Valaisin Grönlund

Ideal-lux

Noortrade

Focus Interiors

 

Valikoimastamme löydät helposti toiveidesi mukaiset ja korkealaatuiset valaisimet, sillä eri malleja meillä on lähes 500. Eri käyttötarkoituksiin sopivia valaisimia on eri värisiä, joten löydät varmasti juuri makuusi sopivan.

 

Valaisimilla saat kätevästi esimerkiksi pieneen huoneeseen lisää tilan tuntua. Esimerkiksi hämärästä eteisestä tulee käden käänteessä kodikas oikeanlaisella valaistuksella. Valaisimilla ja erilaisilla lampunvarjostimilla luot yksilöllisiä ratkaisuja tilaan kuin tilaan. Tule inspiroitumaan ja tutustumaan valikoimaamme! 

Katso sijaintimme

Huonekaluliikkeemme tarjonta on laaja ja monipuolinen

Liikkeestämme löydät huonekalujen lisäksi myös laajan valikoiman valaisimia. Maahantuomme valaisimia Italiasta. Kauniilla valaisimilla saat luotua tunnelmaa niin kotiisi kuin liiketilaasikin. Tyylikäs valaisin on kuin piste i:n päälle harmonisessa sisustuksessa. 

 

Liikkeessämme toimii myös ompelupalvelu, jossa voit teettää esimerkiksi verhojen ompelut tai vaatteiden korjaustyöt. Meiltä saat laadukkaita ja näyttäviä trikoo- sekä verhokankaita.  

Lisätietoja

Saat meiltä myös keittiökalusteet

Meiltä saat niin pieneen kuin suurempaankin keittiöön sopivat kalusteet, sillä valmistamme ne mittatilaustyönä. Toimitamme kalusteet suoraan kotiovellesi. Hoidamme myös kalusteasennukset käden käänteessä. 

Lue lisää