Stilfulla lampor och möbler från Karis

Bekanta dig

I affären Karjaan Mööbeli / Karjaan Varastomyynti, som varit verksam i över 40 år, hittar du snygga lampor. Vi importerar italienska lampor som har en leveranstid på ungefär 3–4 veckor från beställning. Vårt sortiment omfattar också möbler, inredningstillbehör samt presentartiklar och, inte att förglömma, hemtextilier.

 

Vi ger dig alltid en sakkunnig och vänlig service och de möbler du vill ha, oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil. Kom och bekanta dig med vårt breda utbud med vägledning av vår kunniga personal!

Möblerna i vårt sortiment passar såväl heminredning som företagslokaler. De är tillverkade av högkvalitativa och slitstarka material och är utformade med en gedigen professionell prägel. När du köper möbler från oss kan du vara säker på att du kan använda dem i åratal.

 

Vi ger dig gärna mer information om egenskaperna hos de bord, soffor och fåtöljer vi säljer och hjälper dig att välja den möbel som bäst passar dina behov. 

Vackra lampor för individuella inredningslösningar

Vi säljer armaturer från följande varumärken:

 

 Eglo

 Sessak

 Virvatulivalaisimet

Valaisin Grönlund

Ideal-lux

 Noortrade

 Focus Interiors

 

Med nästan 500 olika modeller är det lätt att hitta de kvalitets armaturer  du vill ha i vårt sortiment. Bland armaturer i olika färger för olika användningsområden kan du säkert hitta en som passar din smak.

 

Med hjälp av belysning kan du t.ex. få ett litet utrymme att verka större. En dunkel tambur blir omedelbart hemtrevlig med rätt belysning. Med armaturer och olika lampskärmar kan du skapa individuella lösningar för varje rum. Kom och låt dig inspireras och utforska vårt utbud! 

Se var vi finns

Vårt sortiment är brett och mångsidigt

Förutom möbler erbjuder vi även ett omfattande sortiment av lampor. Vi importerar lampor från Italien. Med vackra lampor skapar du rätt stämning, både i hemmet och i affärsutrymmen. En snygg lampa är pricken över i:et i en harmonisk inredning. 

 

Vi har också en sömnadstjänst där du till exempel kan få gardiner sydda eller kläder reparerade. Vi förser dig med högkvalitativa och iögonfallande trikå- och gardintyger.

Mer information

Vi erbjuder även köksmöbler

Vi har rätt möbler för både små och stora kök, eftersom vi tillverkar dem skräddarsydda. Möblerna levereras direkt till din dörr. Vi kan också sköta monteringen på nolltid. 

Läs mer