Skräddarsydda köksmöbler av hög kvalitet i Karis

Besök oss

Karjaan Varastomyynti Oy erbjuder personliga och skräddarsydda köksmöbler som är fullständigt klara att monteras och levereras till ditt hem, eller t.o.m. färdigt monterade i ditt hem. Du får köksmöbler, samt andra möbler och belysning, från oss till ett konkurrenskraftigt pris. Ta kontakt och ta en titt på vårt utbud eller besök oss!

Inhemska arbeten och produkter garanterar kvalitet

Vår professionella snickare tillverkar skåpstommar med över 25 års arbetserfarenhet. Planera fritt ditt drömkök – vi förverkligar det. Utbudet av modeller, ytbehandlingar och färger hos den dörrtillverkare som vi representerar är omfattande. Det finns också många alternativ för arbetsbordsskivor.

 

Vi hjälper också gärna med planeringen av ditt kök och föreslår genomförbara lösningar. Vi skapar realistiska bilder av ditt kök med hjälp av designprogram.

Ta kontakt så kan vi diskutera närmare!

Vi betjänar yrkeskunnigt

Med hjälp av vår kundvänliga och professionella service förser vi dig med ett fungerande och hållbart kök som håller hög kvalitet. Vare sig du föredrar traditionell eller modern stil förverkligar vi ditt drömkök enligt dina önskemål. Det viktigaste för oss är att ditt kök framför allt är trivsamt och passar just dig.

Praktiska lösningar

Vi erbjuder också praktiska lösningar för grovkök, WC:n, sovrum och tamburer. Vi tillverkar till exempel skjutdörrar för skåp - skräddarsydda.

Välkommen på möbelinköp med gott humör!

Våra kontaktuppgifter