Laadukkaat keittiökalusteet mittatilaustyönä Karjaalta

Tule käymään

Karjaan Varastomyynti Oy:stä hankit yksilölliset ja laadukkaat keittiökalusteet mittatilaustyönä, täysin asennusvalmiina kotiin kuljetettuina tai jopa valmiiksi kotiisi asennettuina. Meiltä saat keittiökalusteet ja muut huonekalut sekä valaisimet aina kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisesta tuotevalikoimastamme tai tule käymään!

Laadun takeena kotimainen työ ja tuotteet

Ammattipuuseppämme valmistavat kaapistojen rungot yli 25 vuoden työkokemuksella. Voit suunnitella vapaasti oman unelmakeittiösi – me teemme siitä totta. Edustamamme ovivalmistajan malli-, pinta- ja värivalikoima on mittava. Myös työtasovaihtoehtoja on tarjolla runsaasti.

Me autamme mielellämme myös keittiösi suunnittelussa ja ehdotamme toimivia ratkaisuja. Teemme aidon näköiset kuvat keittiöstäsi suunnitteluohjelmiston avulla.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua

Meiltä saat aina asiakasystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, jonka avulla toteutat toimivan, kestävän ja laadukkaan keittiön. Olitpa sitten modernin tai perinteisen tyylin ystävä, me toteutamme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen keittiön. Meille on tärkeää, että keittiöstäsi tulee ennen kaikkea viihtyisä ja juuri sinulle mieleinen.

Käytännöllisiä ratkaisuja 

Meiltä saat myös käytännöllisiä ratkaisuja apukeittiö-, WC-, makuuhuone- ja eteistiloihin. Valmistamme esimerkiksi liukuovet kaapistoihin – mittojen mukaan.

Tervetuloa hyvän mielen kalustekaupoille!

Katso yhteystietomme